5 Nisan 2014 Cumartesi

Yüz Şekline Göre Saç Modelleri!



Sizlere fikir vermesi için yüz şekline göre ideal saç modelleri!

İdeal saç modelini bulmak, korumak, her gün şekil vermek ve bir de o modelden sıkılmamak; bir kadın için ruh eşini bulup sonsuza kadar mutlu yaşamaktan daha zor olabiliyor. Kesinlikle farkındayız, biliyoruz.

Kalp yüz şekli: Bu yüz şeklinde sivri olan çene bölgesini yumuşatmak için omuz hizası kesimler ve yan kahküller ideal.Kalp yüz şekilli ünlümüz Reese Witherspoon



Kare yüz şekli: Kare yüz hatlarını yumuşatmak için ilk önerimiz uzun ve dalgalı, hatta kıvırcık saçlar olabilir. İkinci öneri ise dalgalı ve havalı bir küt kesim.Kare yüz şekilli ünlümüz Olivia Wilde. Saçını genelde uzun ve dalgalı kullanıyor.



Yuvarlak yüz şekli: Yuvarlak olan yüz şeklini daha oval ve ince göstermek için uzun saç ve katlar ideal. Ayrıca asimetrik küt/kısa kesimler de bu yüz tipi için oldukça uygun.Yuvarlak yüz örneği ünlümüz Kirsten Dunst. O da asimetrik bir kısa kesimi tercih etmiş.



Oval yüz şekli: En ideal ve şanslı yüz şekli olan oval yüzlülere, katlı kesimler ve dağınık kahküller yakışıyor. Ayrıca bu yüz tipine kısa saç da çok yakışıyor. Jessica Alba, oval yüz hatlarına saç modelini yakıştıran ünlülerden.





Kaynak: http://www.estemoda.com/haber/moda/204/yuz-sekline-gore-sac-modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder