18 Nisan 2014 Cuma

MAXİ ELBİSE NASIL GİYİLİR?



Mevsim bahar, önümüz yaz ve devir Maxi elbise devri! Rahatlıkları ve şıklıklarıyla favorimiz olan Maxi elbiseler, bu yıl Bohem akımının yükselmesiyle ayrı bir yere sahip olacak. İşte karşınızda, sezonun en trend halleriyle Maxi elbise giymenin yolları!




Kısa ceketlerle giyin

Bu yılın modası kısa ceketler ile Maxi elbiselerin uyumuna bayılacaksınız. Kısa ceketler, Maxi elbiseleri eforsuzca tamamlar. Serin havalarda kısa deri ceketler ve kot montlarınızla Maxi elbiselerinizi birlikte giymeyi deneyebilirsiniz.



Terlikle giyin

Topuklular ile giyin dememi umut ettiyseniz, tabii ki o şekilde de giyebilirsiniz ancak, bu sezon Birkenstock ve benzeri terliklerin hemen her tür giyim parçasıyla giyilmesine tanık oluyoruz. Maxi elbiselerle bu sezon terlik giymeye hazır olun.



Tişört ya da Sweatshirt ile giyin
Maxi elbiselerin üzerine tişört, sweat giyebilir ve havasını tamamen değiştirebilirsiniz. Sezonun trendi olan kısa üstlerle de Maxi elbiseleriniz çok yakışacak.



Gömlekle giyin

Gömlek klasik bir parça olmasına rağmen, bu sezon bir trend olarak da karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla, Maxi elbisenizin üzerine bir gömlek giyerek değişik bir kombinasyon elde etmeniz mümkün. Aynı şekilde, kot gömlekleri de ceket gibi kullanabilirsiniz.



Şapkayla tamamlayın
Maxi elbisenizin bohem havasını mutlaka şapkayla taçlandırın! Bahar için fedora şapkaları tercih edebilir, yaz için de hasır şapkaları Maxi elbiselerinizle kullanabilirsiniz.



Spor ayakkabı ile giyin

Spor ayakkabılar artık kalem etekle bile giyiliyorken, Maxi elbiselerle giyilmemesini düşünmek imkansız! Bu sezon özellikle kanvas ayakkabıları tercih edebilirsiniz.



Yelekle kullanın

Maxi elbiselerinizi kısa yeleklerle de birlikte kullanabilirsiniz. Özellikle kot yelekler Maxi elbiselerin en iyi tamamlayıcılarından biri...



Kemer takın

Maxi elbiselere ne çok yakışan aksesuarlardan biri kemerler... Özellikle, elbiseniz bol kesimliyse görüntünüze kum saati formu vermek için belinize bir kemer takabilirsiniz.


Kaynak: http://blog.pembeseker.com.tr/maxi-elbise-nasil-giyilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder