5 Nisan 2014 Cumartesi

2014 İLKBAHAR/YAZ GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ TRENDLERİ



Güneş gözlüklerine en ihtiyacımız olan günlere merhaba dedik. Gözlerimizi ve göz çevremizi güneşten koruyan aynı zamanda stilimizi de tamamlayan güneş gözlükleri, yeni sezonda birbirinden güzel modellerle bizleri bekliyor. 2014 İlkbahar/Yaz güneş gözlüğü trendlerini mercek altına almaya ne dersiniz?



Kedi Gözlükler

50'li ve 60'lı yılların bizlere hediyesi olan kedi gözlükler, 2014 yaz sezonunun en popüler gözlük modellerinden biri... Kareli ve köşeleri belirgin yüz hatlarınız varsa kedi gözlükleri yüz hatlarınızı yumuşatmak için kullanabilirsiniz. Retro tarzdan hoşlanıyorsanız, kedi gözlükler stilinizin en önemli tamamlayıcılarından olacak.



Aynalı Güneş Gözlükleri

80'lerden kopup gelen aynalı güneş gözlükleri iki yıldır popüler olan modellerden... 2014 yaz sezonunda popülerliğini sürdürecek olan aynalı güneş gözlükleri, renkleri ve dikkat çekmeyi sevenlerin favorisi olacak.



Beyaz Çerçeveli Gözlükler

Beyaz renk bu yazın da favori renklerinden... Bu sebepten güneş gözlüklerini etkilemesine şaşırmamak lazım. Beyaz çerçeveler 2014 ilkbahar/yaz sezonunda büyük güneş gözlüklerinde dikkat çekiyor.



Clip-on/Flip-up Gözlükler

Numaralı gözlükleri güneş gözlükleriyle kullanmak için tasarlananan Vintage modellerden ilham alınmış Clip-on gözlükler sezonun favorisi. Clip-on gözlüklerin üst kısmında metal bir tel bulunuyor.



Aviator / Pilot Gözlüğü

Nam-ı diğer damla gözlükler sezonun bir diğer favori modeli... Zamansız klasik damla gözlüklerde aynalı cam kullanımı da görülüyor.



Yuvarlak Çerçeveli Gözlükler

Yuvarlak çerçeveli retro gözlüklerin bu sezon da popüler olduğunu söyleyelim. 1970'lerin esintisini taşıyan modellerde büyük ve desenli çerçeveler dikkat çekiyor.

Kaynak: http://blog.pembeseker.com.tr/2014-ilkbahar-yaz-gunes-gozlugu-trendleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder