5 Nisan 2014 Cumartesi

Tembeller için Zayıflama Tüyoları



Tembellikten kurtulamıyorsanız bu fikirlere bir göz atın

İncelmek için tüyolar
1. Öncelikle spor yapmayı bir iş olarak değil sağlığınız için gerekli olduğunu hatırlayın. Çünkü yaptığınız işler günlük olarak sadece bir rutine dönüşürse sıkılarak bırakmanız an meselesidir. Bu saatleri kendinizi özel hissettiğiniz zamanlar olarka kabul edin ve spora yapmaktan keyif alın.

2. Karbonhidratlara karşı savaş açmanıza gerek yok. Bunlar tabiki ölçüleri kaçırarak değil ama diyet içerisinde ufak kaçamaklar ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

3. Kendinizi motive edecek bir hedef koyun. Bunun için mesela bir yarışa hazırlanarak daha düzenli ve istekli bir çalışma şekli ortaya koyabilirsiniz. Ya da kendinize bir çalışma arkadaşı bularak bu durumu daha eğlenceli hale getirin.

4. Moraliniz bozuk ise kendinizi eve ve sakın mutfağa kitlemeyi tercih etmeyin. Dışarı çıkıp bir yürüyüş yapın ve temiz haav size ne kadar iyi gelecek göreceksiniz.

5. Yağlara karşı ön yargılı olmayın. Bazı yağlar vücudunuz için gereklidir. Sağlığınız için gerekli olan yağlardan ufak miktarlarda tüketmek size iyi hissettirecektir.

6. Yanlız başına spor yapmak sıkıcı geliyorsa çevrenizi motive ederek harekete geçirmek sizin için daha iyi olacaktır.

7. Su hayat kurtarır. Açıktığınız da hemen yemeğe ve abur cubura sarılmayın bir bardak su için ve bakın aradaki arkı hissedeceksiniz. açlık sandınız şey aslında susuzluktan kaynaklanıyor olabilir.

8. Spor için vaktiniz mi yok. Peki öyle ise bu günlerde daha aktif olacağınız işlerle uğraşın mesela çocuklarınız parka götürün ve görün en az bir spor kadar sizi hareket ettireceklerdir.

9. Çocuklarınız ve kendiniz için sağlıklı atıştırmalıklar yapmak çok iyi olacaktır. Taze meyveler ve bu meyvelerden elde edebileceğiniz dondurmalar en sağlıklı atıştırmalıklar olabilir.


Kaynak:http://www.estemoda.com/haber/spor/168/tembeller-icin-zayiflama-tuyolari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder