5 Nisan 2014 Cumartesi

Erkeklerin Dikkat Ettiği 8 Ayrıntı!



Kadınlar fark etmese de erkeklerin en çok dikkat ettiği ve fark ettiği ayrıntılar önemlidir

Saçlar

Erkek mağara çağlarında bu yana daha gür saçların peşindeler, sağlıklı saçlar sağlıklı bir görüm kazandırır.



Gülüş

Gülümsediğiniz de göz çevrenizde bazen kırışıklık oluşur. Bir çok erkek bunu fark eder ve sizin rahat ve eğlenceli olduğunuzu düşünürler .

Arkadaş çevresi

Çok geniş bir arkadaş çevresi ya da tek bir arkadaş erkek için zor olacaktır. En iyisi sayı 3 kişidir. O sizinle ilgilenirken, iki kişi birbiriyle vakit geçirebilir.

Ses yüksekliği

Araştırmalar, erkeklerin de kadınların biraz yüksek sesle konuşmasını istediğini ortaya koyuyor. Yüksek ses gençliğin ve daha üretken bir sağlığın işaretidir.



Kalça-bel oranı

Tabiki erkekler iç güdüsel olarak, çocuklarına annelik yapacak kadını ararlar. Eğer beliniz, kalçanızdan daha inceyse bu sizin için büyük bir artı çünkü bu durum doğurganlığı göstermektedir.

Işıltınız

Işıl ışıl bir ten sağlıklı psikolojinin işareti olacaktır. Stres ve endişe, cildinizi daha çok matlaştırır. Cilt bakım ürünlerini kullanmaya devam edin.

Sahte yönler

Kişilik olarak değil fakat görsel olarak sahtelikler erkekleri uzaklaştırır. Takma kirpikler, postijler erkekler için daha çok itici ayrıntılardır.

Gözler

İnsanlar genellikle konuştukları kişilerin gözlerine odaklanır. Korkunç bir göz makyajı ise erkekler için çok hoş olmayacaktır.



Kaynak: http://www.estemoda.com/haber/iliski/182/erkeklerin-dikkat-ettigi-8-ayrinti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder