18 Nisan 2014 Cuma

BEYONCE'NİN FORMUNUN SIRRI



Beyonce, her zaman formda ve kendine hayran bırakan bir fiziğe sahip... Ünlü şarkıcının doğumdan sonra da hemen forma girmesi herkesi şaşırtmıştı. Beyonce'nin her daim fit görünmesinin sebebi belli oldu! Beyonce'nin, gıpta edilen fiziğini korumak için suda pedal çevirdiği ortaya çıktı.




Beyonce'nin sırrı: Aqua Cycling

Beyonce'nin formunun sırrı, ünlülerin spor eğitmeni olan Marco Borges'in yazdığı kitap sayesinde ortaya çıktı. Marco Borges, ‘Power Moves’ adlı kitabında Beyonce ve eşi Jay-Z'nin form tutma sırlarına yer veriyor. Kitaba göre, suda pedal çevirmek az zamanda daha etkili sonuçlar alınmasını sağlıyor. Suda pedal çevirmek, normal pedal çevirmeye göre daha az yorucu ve ertesi gün hamlıktan kaynaklanan ağrılara da rastlanmıyor. Kitapta Beyonce'nin hamilelik kilolarını da yine Aqua Cycling yönemiyle verdiği belirtilmiş.



Pippa Middleton'ın da favorisi

Kate Middleton'ın kız kardeşi Pippa Middleton'da bu sporu severek yapanlardan... Üstelik Pippa Middleton bu sporu öve öve bitiremiyor: "Jakuzi ve bisiklet, ikisi tam da aradığım şey! Aqua Cycling ile sağlıklı şekilde kilo vermek mümkün ayrıca çok da eğlenceli" diyerek, bu sporun ne kadar yararlı olduğunu belirtiyor. Pippa Middleton'ın her zaman koruduğu atletik ve düzgün fiziği de bu sporun oldukça etkili olduğunun kanıtı...

Selülitleri yok ediyor

Aqua Cycling sporunun en önemli özelliği; bacaklarda selülit oluşumunu engellemesi ve var olan selülitleri de yok etmesi... Ayrıca, kas ve eklem sorunları yaşayıp spordan uzak kalanlar da bu yöntemle daha rahat spor yapabiliyorlar. Fazla kilolardan kurtulmak için hızlı ve sağlıklı bir yöntem olan suda pedal çevirme, günümüzün en önemli spor trendlerinden biri olacağa benziyor.


Kaynak: http://saglik.pembeseker.com.tr/beyonce-nin-formunun-sirri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder