18 Nisan 2014 Cuma

3 ADIMDA KAŞLARINIZI KALINLAŞTIRIN



Kaşlar, yüzümüzde en çok dikkat çeken hatta yüz ifademizi değiştiren noktalardan biri... Seyrek ve biçimsiz kaşlarınız varsa, onları bir kaç adımla etkileyici bakışlarınızın çerçevesi haline getirebilirsiniz. İhtiyacınız olanlar:

- Temiz bir maskara ya da diş fırçası
- İnce bir kaş fırçası
- Kaş kalınlaştırmak için kaşınızın rengine uygun bir kaş kalemi ya da kaş farı
- Şeffaf ya da renkli kaş jeli

Adım 1
Önce asi kaşlarınızı hizaya sokmakla işe başlayın. Kaşlarınızı temiz maskara fırçanızla ya da bir diş fırçasıyla yukarı doğru fırçalayın. Bu şekilde seyrek olan yerleri daha rahat görebilirsiniz. Eğer zorlanıyorsanız, kaşınızı tam tersine yani aşağıya doğru fırçalayın.

Adım 2
Kaş kalemi kullanıyorsanız bu aşamada oldukça dikkatli olmalısınız, çünkü kaş kalemleri dayanıklı oldukları kadar kaşlarınızın sert ve abartılı hatlara sahip olmasına da neden olabilir. Bu yüzden yumuşak dokunuşlarla boşlukları doldurun. Sonrasında sert görünümü engellemek için minik bir kaş fırçasıyla kalemi kaşınızla kaynaştırın.

Adım 3

Şimdi sıra geldi kaşınızı sabitlemeye... Bunun için piyasada bulabileceğiniz kaş jellerinden faydalanabilirsiniz. Kaş jellerinin şeffaf olanını tercih edebileceğiniz gibi, kaşınızın tonlarına yakın bir renkli kaş jeliyle kaşlarınızı sabitleyebilirsiniz. Renkli kaş jelleri kaşınızın rengini sabitlemekle kalmaz, aynı zamanda kaş tellerinizi sararak daha kalın ve gür gözükmesini sağlar. Eğer kaşlarınızın ince yapısından şikayet ediyorsanız, mutlaka renkli kaş jellerini denemenizi tavsiye ederiz.

Kaynak: http://blog.pembeseker.com.tr/3-adimda-kaslarinizi-kalinlastirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder