18 Nisan 2014 Cuma

GÖBEK ERİTEN YOĞURT KÜRLERİ



Göbek yağlarından kurtulmak zor... Ancak göbek eritmek konusunda yoğurdun faydaları saymakla bitmiyor. Zayıflasak bile, kurtulamadığımız göbek yağlarını eritmek için yoğurtla yapılmış kürleri deneyebilirsiniz. Tabi ki egzersizlerinizi de aksatmadan... Göbek eritmek için kullanılan ve sonuç alınmış formülleri sizler için derledik. İşte karşınızda göbek eriten formüller!

Yoğurtlu Zencefil Kürü
Bu kürde zencefilin yağ yakıcı özelliğinden faydalanabilirsiniz. Yoğurtlu zencefil kürü yapmak için 100 gr zerdeçal, 100 gr zencefil ve 100 gr toz tarçını karıştırın. Üzerine biraz yoğurt ekleyin ve yemeklerden önce aç karnına tüketin. Yemeklerden yarım saat önce almanız idealdir. Bu kürü dilerseniz balla da yapabilirsiniz. İçeriğindeki baharatlar yağ yakıcı olduğu için hızlı kilo vermede de etkilidir.

Yoğurtlu Soğan Kürü

1 sap taze soğan, 4 sap nane ve bir avuç kadar semizotunu ince ince kıyın. Bu sebzeleri 250 gr yoğurtla karıştırın. Uyumadan 3 saat önce tüketin. Bu soğanlı kürü haftada iki kere uygulamanız yeterli.

Yoğurtlu Naneli Kür

4 sap fesleğen ve 4 dal naneyi incecik kıyın. 250 gr yoğurtla karıştırın. Ardından bir limonun suyu küre ekleyin. Bu karışımı da uyumadan 3 saat önce tüketin. Etkisini artırmak için sabah, öğle ve akşam yemeklerinden önce tüketebilirsiniz.

Yoğurtlu Maydonozlu Kür

4 sap maydonoz ve 4 sap dereotunu ince ince kıyın ve 250 gr yoğurtla karıştırın. Karışıma bir limonun suyu ekleyin. Uyumadan 3 saat önce tüketin. Maydonozlu kürü haftada iki kez uygulamanız yeterlidir.

Kaynak: http://saglik.pembeseker.com.tr/gobek-eriten-yogurt-kurleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder