18 Nisan 2014 Cuma

OLDUĞUNDAN GENÇ GÖRÜNEN ÜNLÜLER



Ekranlarda gördüğümüz bir çok ünlünün gerçek yaşını öğrendiğimizde hayret edebiliyoruz. Çoğu ünlünün estetik müdahaleler ve besin destekleriyle gençleşme çabaları olduğu biliniyor. Bazıları ise şanslı genleri ve minyon tipleri sayesinde her daim genç görünmeyi başarıyor.



Lucy Liu

Ünlü oyuncu Lucy Liu 1968 doğumlu. 45 yaşında olan ünlü oyuncu oldukça ince bir fiziğe sahip... 1.60 cm'lik boyuyla da minyon olmanın avantajını kullandığını söylemek mümkün.



Rachel Bilson

Oyuncu Rachel Bilson 1981 doğumlu. 33 yaşında olan ünlü yıldız bir gün havaalanında çocuk zannedilerek güvenlikler tarafından durdurulmuş. Rachel Bilson 44 kilo, 1.57'lik boyu ve çocuksu yüzüyle şanslı doğan ünlülerden...



Beren Saat

Yaşını göstermeme konusunda milli gururumuz olan Beren Saat, 1984 doğumlu. 30 yaşındaki oyuncu en fazla 20'lerinin başında gösteriyor. Beren Saat makyajsız olduğunda daha da genç gözüküyor.



Pelin Karahan

Pelin Karahan'da 1984 doğumlu. 30 yaşında olan oyuncu, en fazla liseye giden bir öğrenci kadar gösteriyor.



Sofia Vergara

Sofia Vergara'da yaşını öğrendiğinizde şaşıracağınız bir ünlü. Güzel yıldız 1972 doğumlu yani 41 yaşında. Vergara aynı zamanda anne...



Anne Hathaway

Anne Hathaway, çocuksu yüzünün avantajını yaşayan ünlülerden... 32 yaşında olan ünlü yıldız, 20'lerinin başında gösteriyor.



Alexis Bledel

Ünlü oyuncu 32 yaşında ancak neredeyse 18 yaşında gibi gösteriyor. Bunda çocuksu yüzünün etkisi çok...



Ellen Page

Ellen Page 27 yaşında... Ancak o da yüz hatlarının sayesinde olduğundan çok daha genç görünüyor.



Eva Mendes

Kim inanır Eva Mendes'in 40 yaşında olduğuna! Latin güzel, çocuksu değil karakteristik yüz hatlarına sahip, ancak bu genç görünmesine mani olmamış.



Natalie Portman

Ünlü oyuncu 33 yaşında... İnanması zor ama 1981 doğumlu ünlü yıldız, 20'lerinin henüz başındaymış gibi gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder