1 Ekim 2013 Salı

1 Ekim Salı 2013 Günlük Burç Yorumları




BALIKBiraz durgun başlayan gününüz, öğlen saatlerinde yerini rahat ve keyifli ortamlara bırakabilir. Duyacağınız haberler öğleden sonra sizi heyecanlandıracak. Tatlı tüketimiz artabilir.

KOVA
Sabah saatlerinde bazı işlerinizde koordine olamasanız bile, öğleden sonra maddi konular üzerine eğileceksiniz. Maddi konularda herkese yardım etmeye bayılıyorsunuz.

OĞLAK
Öğleden sonra iletişiminiz hızlanacak ama bir yandan kafanız dalgın olacağından önemli bir evrağınızı kaybedebilir, maillerinizde karışıklıklar yaşayabilirsiniz. iletişime dikkat.

YAY
Satış ve reklam işlerinizde önemli bir toplantı ve karar verilecek bir görüşme varsa, ya öğleden sonra yapın ya da başka bir güne erteleyin. Hayalgücünüz ve yaratıcılığınız aile ortamlarınızda devrede olabilir.

AKREP
Bugün, yeni insanlarla tanışabilir ve onlara kolay uyum sağlayabilirsiniz. Öğleden sonra ilgi alanınız tamamen sizi heyecanlandıracak kişilere ve olaylara kayabilir.

TERAZİ
Sosyal çevrenizde devreye girmesini beklediğiniz işleriniz için gün içinde güzel kararlar gelebilir. Kafanız iş alanlarınızda dalgın olacağından, hesaba yönelik işlerinizde bazı karışıklıklar oluşabilir.

BAŞAK
İlişkiniz varsa, arkadaşlarınızla yapılacak planlar keyfinizi katlayabilir. Bu aralar kafanızı işten uzaklaştırın. Sizi sıkan insanlardan uzak durmalı, sadece kendi isteklerinize odaklanmalısınız.

ASLAN
Sahip olduklarınız konusunda kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Yakın çevrenizle konuştuğunuz planlarınızı uygulamaya alabilirsiniz. Rahat harekete geçecek, işlerinizi kolay tamamlayacaksınız.

YENGEÇ
Bugün aileniz için yapılması gerekenler sizi harekete geçirebilir. Harcamalarınızı aileniz için yapacaksınız. Öğleden sonra havadar ortamlar, değişik yerlerde bulunma isteğiniz artabilir.

İKİZLER
Yakın çevrenizle beraber yapılacak işleriniz için kendinizde enerji bulabilirsiniz. Kreatif çalışmalarda, satış ve reklama dayalı işleriniz devrede olacak. Sevdikleriniz için harcamalarınız artabilir.

BOĞA
Bugün aile hayatınız için yapılması gerekenlere odaklanmalısınız. Gün içinde aktif olan iş hayatınız öğleden sonra yerini sosyal ortamlardaki aktivitelere bırakabilir.

KOÇ
Aktif ve sosyal başlayacak olan gününüz akşam saatlerinde yerini biraz sakinliğe bırakabilir. Gece saatlerinde kafanız dalgın olacak, hayal kurmaktan hoşlanacaksınız.



Kaynak: http://onedio.com/haber/1-ekim-sali-2013-gunluk-burc-yorumlari-174196

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder